Hoofdgerechten
Ribeye Gegrilde ribeye 250 gr met een kruidenolie | €33,- |
Bistecca con salsa di funghi Kogelbiefstuk 200gr met bospaddestoelen en kalfsjus | €26,- |
Saltimbocca alla romana Kalfsoester gebakken met salie en parmaham, afgeblust met witte wijn en cherry tomaten | €28,- |
Pollo al forno Halve kip uit de oven met een saus van rozemarijn en knoflook | €20,- |
Agnello Lamsrack van de grill met een balsamico olie | €34,- |
Salmone alla griglia Zalm uit de pan met een balsamico-honing glacé | €25,- |
Sogliolette Drie gebakken slibtongen gebakken in roomboter, afgeblust met limoen en witte wijn | €27,- |
Cozze di mare Mosselen op mediterrane wijze tomaat, knoflook, basilicum, witte wijn en peperoncino | €22,- |
Branzino Zeebaars van de grill met pesto, Parmezaanse kaas en gepofte tomaatjes | €25,- |
Pasta’s
Spaghetti alla carbonara Spaghetti met spek, rode ui, room en Parmezaanse kaas | €18,- |
Penne di pollo e pesto Penne met gegrilde kippendij, basilicum pesto, room, rucola, pijnboompitten | €21,- |
Penne Nerone Penne met getrancheerde biefstuk, rode ui, pommodori-cognac, roomsaus en Parmezaanse kaas | €25,- |
Lasagne bolognese Traditionele lasagne met gehakt, tomaten en mozzarella, uit de oven | €18,- |
Gamba’s con pasta Tagliatelle met gebakken gamba’s, room, courgette en rode ui | €22,- |
Pizza’s
Quattro formaggi Vier soorten kaas | €13,- |
Funghi Ham en champignons | €13,- |
Gorrizo Pikante salami, gorgonzola, gegrilde paprika, rucola en ui | €16,- |
Prosciutto crudo Parmaham, pesto en rucola | €17,- |
Diavola Pikante salami met paprika en ui | €15,- |
Quattro stagioni Ham, salami, artisjokken, champignons en paprika | €16,- |
Formaggio caprino Geitenkaas, rucola en honing | €15,- |
Veggie Mozzarella, gegrilde groente, Geitenkaas en oregano | €16,- |
Bresaola Bresaola, rucola, walnoot, truffelolie en Parmezaanse kaas | €17,- |
Sorrento Pikante salami, paprika, champignons, ui, mozzarella, ananas en chilisaus | €16,- |
Calzone Dichtgevouwen pizza met paprika champignons, ui, ham, salami en bolognese saus | €16,- |
Vegetarisch
Canneloni spinach ricotta Pastarolletjes gevuld met spinazie en ricotta, uit de oven | €16,- |
Spaghetti funghi Spaghetti met bospaddenstoelen, courgette, spinazie, asperges en Parmezaanse kaas | €17,- |
Gnocchi con funghi di tartuffo Gnocchi met bospaddenstoelen en truffel in een truffel-roomsaus | €18,- |